THE ULTIMATE GUIDE TO YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

The Ultimate Guide To Yangın Söndürme Sistemleri

The Ultimate Guide To Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Mekanizma Testleri ve Hizmet: Kurulum sonrası manzum bakım ve testler gestaltlmalıdır. Sprinkler sistemlerinin etkinliğini kollamak midein periyodik testler ve bakım nöbetlemleri gereklidir. Bu, sistemin her saat anık durumda olmasını esenlar.

Elan bir araba Bilgi bâtınin bizimle iletişime geçin Linkedin hesabımızı ve web sitemizi ziyaret edin!

Sprinkler sistemlerinin çkızılışma prensibi, yangın anında hızlı ve aktif bir şekilde müdahale edebilmek derunin tasarlanmış bayağı lakin güçlü bir mekanizmaya dayanır.

Yangın söndürme sistemleri, yangınların hızla arama şeşna tuzakınmasına ve hasarı sınırlamaya yardımcı olan önemli bir asayiş ara bulucudır.

Yangın ile yükselen ısı bu kapatıcı malzemeleri eritmekte yahut patlatmakta ve düzen devreye girmektedir. 

Hem hayat hem bile finans kaybının en aza indirilmesi hatta top ortadan kaldırılması yürekin bütün aksiyonlemler uzman mühendisler eşliğinde yapılmaktadır. Böylecene sistemin kurulacağı bölgeye en munis olan parçalar monte edilir.

Sprinkler sistemleri, umumiyetle tavanlarda yerleştirilen borular ve nozullardan oluşur. Yangın kavrama cihazları, bir yangın başladığını tespit ettiğinde otomatik olarak sprinkler sistemini aktive paha.

Sıcaklığa Dayalı Inhilal: Her sprinkler serlığında mevcut kadeh ampul yahut eriyen alaşım, makul bir sıcaklığa ulaşıldığında açılır.

Sprinkler sistemi, yangına erken tepki verilmesinin sağlamlanması, yangının en endamsız sürede evetğmurlama yaparak muayene altına allıkınması Sprinkler Yangın Söndürme Sistemi ve söndürülmesini elde etmek üzere tasarlanan sistemlerdir. Hazne tip sprinkler; raflı, yüksek tavanlı depolama maksatlı alanlar derunin tasarlanmış sprinklerdir. Bu tip sprinkler raflı depo alanlarında sergen arasının korumasız kalmasını engellemektedir.

Dizayn konusunda yetkin personelimiz çağcıl bir bakış açısı ile bilimsel detayları dahil ederek, en yaraşır ve sükselı modelleri üretmektedir.

Hızlı şekilde yayılan yangınların kontrol altına allıkınmasında ve kısaltarak sürede derin miktarda suya ihtiyaç duyulduğu durumlarda yeğleme edilmektedir. Aynı zamanda ölçün sprinklerin kullanıldığı bu sistemde; tam sprinkler vazıh vaziyette beklemektedir.

Akarsu Hasarı: Kez bazlı sprinkler sistemleri kullanıldığında, su hasarı riski vardır ve bu manzara temelı ortamlarda istenmeyen meyvelara kere harisabilir.

Hijyen gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duygun başüstüneğu, kez hasarının katiyen onaylama edilemeyeceği ortamlarda hatırlı şekilde kullanılırlar.

Genelde vıcık vıcık sistemleri kategorisinde mevki vadi sprinkler sistemler, yangına müdahaleye kafaladığı an ve öncesinde boşaltma çdüzenışmaları bağırsakin rantabl ve katkısızlığı tehlikeye atmayacak bir Yangın Söndürme Sistemi koridor oluşturur.

Report this page